Sat Najstudent ne može da funkcioniše bez JavaScript podrške.

O nama

NajStudent.com je sajt koji je okrenut studentima, njihovim interesovanjima i potrebama, a sve u cilju kako bi postali NAJ u onome šta studiraju i čime se bave. NajStudent je student koji u svakom trenutku na raspolaganju ima veliki broj dostupnih praksi u najrazličitijim kompanijama, oblastima studija i lokacijama, na osnovu kojih može da pronađe idealan spoj za sebe i tako započne svoje prve profesionalne korake.

Pored toga, NajStudent je uvek u toku sa najaktuelnijim programima stipendija i studija, a pretragom na osnovu oblasti studija, lokacije i nivoa studija ili ustanove, otkriva mogućnosti koje mu se u tom trenutku pružaju. Međutim, NajStudent pored praksi, stipendija i edukacija, voli da čita i informiše se kroz iskustva, savete i predloge drugih, bivših ili sadašnjih, isto tako NajStudenata. Takav sadržaj se nalazi u okviru bloga, u četiri jasno definisane sekcije, koje su sastavni deo života svakog studenta, a to su: Saveti za traženje posla, U pauzi od učenja, Obrazovanje i Iskustva drugih.

Čemu težimo

Najstudent.com teži da studentima pruži savete, usmerenje i oslonac kako bi, na pravi način u sebi otkrili ono što ih motiviše, pokreće i navodi na proaktivnost. Takođe, teži da kroz neprekidan izvor informisanja, u studentima probudi samoinicijativu i odlučnost u ostvarivanju sopstvenih ambicija i težnji.

Najstudent karikature

Kontakt

Telefon: 024/4156-214

Fax: 024/4155-612

E-mail: kontakt@NajStudent.com

Radno vreme

Ponedeljak - Petak, 8-16h

Sedište – podaci za fakture, zvanične dokumente i za slanje pošte:

Infostud 3 doo

Vladimira Nazora 7

24000 Subotica

MB: 20175095

PIB: 104505119


Pronađite nas na:

NajStudent.com je vlasništvo Infostud 3 doo i deo Infostud grupe.

Sajt NajStudent.com koristi kolačiće kako bi ti pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da si saglasan sa korišćenjem kolačića. Saznaj više o kolačićima ovde.