Sat Najstudent ne može da funkcioniše bez JavaScript podrške.

Internacionalne stručne prakse

AIESEC

Postavljeno: 05.10.2020.
Oblast rada OBLAST STUDIJA:

Ekonomija, bankarstvo i finansije, Marketing i PR, Informacione tehnologije, Filologija, Ljudski resursi

Nivo NIVO:

Osnovne studije, Master studije

Jezici JEZICI:

Srpski, Engleski

Lokacija LOKACIJA:

Novi Sad, Beograd, Kragujevac, Niš, Subotica

Trajanje TRAJANJE:

na upit

Rok za prijavu ROK ZA PRIJAVU:
31.12.2021.

Baviš se marketingom, HRom, programiranjem, finansijama ili studiraš jezike? Želiš da primeniš svoje znanje u nekoj od kompanija u inostranstvu? Da radiš sa ljudima iz različitih delova sveta? Da unaprediš svoje veštine javnog nastupa, prodaje, strateškog razmišljanja?

 

Onda su AIESEC stručne prakse pravi izbor za tebe!

 

Internacionalne stručne prakse

AIESEC je globalna organizacija vođena od strane mladih koja se bavi razvojem liderstva kroz programe praksi.

 

Global Talent prakse - AIESEC

 

Global Talent je namenjen osobama do 30 godina koje žele da usavrše svoje profesionalne veštine kroz rad u kompaniji u inostranstvu.

 

Program praksi traje od 6 nedelja do godinu i po dana i moguće je raditi u stranim zemljama poput Mađarske, Rumunije, Portugala…

 

Global Teacher prakse - AIESEC

 

Global Teacher je namenjen osobama do 30 godina koje žele da unaprede svoje veštine predavanja stranog jezika u obrazovnim institucijama u inostranstvu.

 

Program praksi traje od 9 nedelja do godinu i po dana i moguće je raditi u stranim zemljama poput Poljske, Turske, Rusije...

 

Ukoliko želiš više informacija o projektima koje imamo u ponudi prijavi se na sledećem linku - http://bit.ly/StručnePrakse2021 i ubrzo ćemo te kontaktirati!

 

 

 

 

 

Share
AIESEC

AIESEC kroz svoju platformu za razvijanje liderstva kod mladih, nudi mladim ljudima mogućnost da postanu građani sveta, da promene svet i steknu iskustvo i veštine koje su danas značajne. Prisustvom na preko 1.600 univerziteta u 107 zemalja, AIESEC je najveća organizacija, koju vode studenti, na svetu.

Slika-794147
Sajt NajStudent.com koristi kolačiće kako bi ti pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da si saglasan sa korišćenjem kolačića. Saznaj više o kolačićima ovde.