Sat Najstudent ne može da funkcioniše bez JavaScript podrške.

Studijski program Arhitektonsko - Konstruktivni

Postavljeno: 02.12.2020.
Nivo NIVO STUDIJA:
Master studije
Lokacija LOKACIJA:

Niš

Jezici JEZICI:

Srpski

Oblast rada CENA:
na upit
Trajanje TRAJANJE:

2 semestra

Rok za prijavu OBLAST STUDIJA:

Arhitektura

Cilj studijskog programa je osposobljavanje studenata za razvoj i primenu naučnih i stručnih znanja i dostignuća, kao i profesionalne kvalifikacije iz oblasti arhitekture. Nakon završenog studijskog programa stiče se pravo za nastavak obrazovanja na doktorskim akademskim studijama.


Ishod studijskog programa je posedovanje znanja potrebnih za razumevanje procesa arhitektonskog i urbanističkog projektovanja i arhitektonskog inženjerstva, sposobnost komunikacije i razmene informacija i ideja o problemima vezanim za arhitektonsku i urbanističku struku sa odgovarajućim stručnjacima unutar i van struke, razumevanje uticaja arhitekture i urbanizma na društvo i okolinu i kritičko procenjivanje argumenata i apstraktnih koncepata pri donošenju odluka i rešavanje arhitektonskih i urbanističkih problema na kreativan način.

 

 

Share
Sajt NajStudent.com koristi kolačiće kako bi ti pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da si saglasan sa korišćenjem kolačića. Saznaj više o kolačićima ovde.