Sat Najstudent ne može da funkcioniše bez JavaScript podrške.

Vesti i dešavanja

Izaberi kategoriju

Programerske greške - i programeri imaju dušu!

Po uzoru na Fuckup Nights koncept – seriju događaja na kojima ljudi bez stida pričaju o svojim poslovnim neuspesima, HelloWorld organizuje naredni online meetup 15. juna u 18 časova, na kojem okuplja neke hrabre programere koji će dokazati da su greške sastavni deo ovog posla, da umeju da nasmeju, zadrže u kancelariji petkom popodne, prouzrokuju paniku, ali i da stvore imunitet za buduće poslovne izazove.

Rok za prijavu: 15.06.2021.

Program za studente

Radionica - "Psihološki ugao"

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu ovog maja organizovao je serijal besplatnih radionica pod nazivom "Psihološki ugao" tokom kojih smo se na konstruktivan i bezbedan način bavili nekim važnim psihološkim temama - odlaganjem obaveza, motivacijom, anksioznošću i samokritičnošću.

Rok za prijavu: 17.06.2021.

Program za studente

Program - „U pravi čas sa ...“

Pozivaju se studenti Univerziteta u Beogradu na onlajn događaj, u sklopu novog programa pod nazivom "U pravi čas sa..." u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata.

 

Rok za prijavu: 22.06.2021.

Program za studente

BioCamp 2021 - prijave su otvorene

BioCamp is tradicional international event, which is organized in Novartis in Slovenia. The event brings together top university students from science, business and technical sciences who are interested in pursuing a career in pharmaceutical industry. 

Postavljeno: 11.06.2021.

Vest

Priča o studentu Đorđu Radojeviću

Ima tek 20 godina, ali i posebnu misiju. Đorđe Radojević, student iz Kragujevca i pčelar mora da pomiri istoriju porodičnog pčelarstva dugu preko 80 godina, kao četvrta generacija pčelara - i savremene trendove koji su figurativno rečeno “kao osice” napali ovu granu poljoprivrede.

 

Postavljeno: 10.06.2021.

Vest

Konkurs u okviru projekta - "Na mladima klima ostaje"

WWF (World Wide Fund for Nature) poziva mlade ljude u Srbiji da se prijave na konkurs u okviru projekta "Na mladima klima ostaje" i uz pokretanje omladinskih inicijativa postanu klimatski lideri i liderke u Srbiji i regionu.

 

Rok za prijavu: 20.06.2021.

Program za studente

Jelena Milošević prvi dobitnik nagrade “Dr Miodrag Lazić”

U znak sećanja na čuvenog ratnog, niškog hirurga dr Miodraga Lazića, doktora Laze, odlikovanog ordenom Svetog Save, koji je pre oko godinu dana preminuo od posledica izazvanih korona virusom, danas je, na dan njegovog rođenja, u predsednik GO Medijana Nebojša Kocić, uručio u svom kabinetu, prvi put nagradu “Dr Miodrag Lazić“, najboljem studentu završne godine Medicinskog fakulteta u Nišu, u školskoj 2020/2021. godini, Jeleni Milošević.

Postavljeno: 10.06.2021.

Vest

Predavanja uživo nemaju alternativu

Nedostatak terenske prakse od početka pandemije u grupaciji tehničko-tehnoloških fakulteta u glavnom gradu ostavio je rupe u znanju koje nije lako popuniti, tvrdi Ognjen Kočević, član Senata UB-a i potpredsednik Studentskog parlamenta.

Postavljeno: 10.06.2021.

Vest

Nagrada za izuzetnost Hemofarm fondacije

Hemofarm fondacija ustanovila je Nagradu za izuzetnost koju, počev od 2018, dodeljuje svake godine za izuzetna dostignuća u oblasti zdravlja, obrazovanja i kulture.

Rok za prijavu: 01.07.2021.

Nagradni konkurs

Konkurs za studentsku nagradu "Neda Depolo"

Radio Beograd 2 raspisuje konkurs za studentsku nagradu "Neda Depolo".

Rok za prijavu: 01.09.2021.

Nagradni konkurs

Konkurs za nagradu "Timočka lira"

Radio Beograd 2 i Festival kulture mladih Srbije raspisuju konkurs za nagradu "Timočka lira" za najbolja ostvarenja u oblasti poezije.

Rok za prijavu: 30.06.2021.

Nagradni konkurs

Međunarodni studentski filmski kamp „Interakcija“

Šesnaesti Međunarodni studentski filmski kamp „Interakcija 2021“ održaće se u tri grada zapade Srbije, od 11. do 27. avgusta ove godine.

 

Rok za prijavu: 20.06.2021.

Nagradni konkurs

Konkuriši na praksu

Pripravnik (trgovac/komercijalista)

Royal mobil d.o.o.

Šabac, Srbija
Internship in Electronics Department

Brose d.o.o.

Pančevo, Srbija
Baner
Sajt NajStudent.com koristi kolačiće kako bi ti pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da si saglasan sa korišćenjem kolačića. Saznaj više o kolačićima ovde.