Sat Najstudent ne može da funkcioniše bez JavaScript podrške.

Nagrada za izuzetnost Hemofarm fondacije

Hemofarm fondacija ustanovila je Nagradu za izuzetnost koju, počev od 2018, dodeljuje svake godine za izuzetna dostignuća u oblasti zdravlja, obrazovanja i kulture.

Nagrada za izuzetnost Hemofarm fondacije

Foto: Pixabay

U susret dodeli Nagrade za izuzetnost 2021, Hemofarm fondacija je uputila poziv za podnošenje predloga za najboljeg kandidata - pojedinca, organizaciju, instituciju za izuzetna dostignuća u oblasti zdravlja, obrazovanja i kulture. Nagrada, koja je u obliku statue ždrala, simbol je istrajnosti i dugovečnosti i predstavlja podršku idejama i projektima koji menjaju lice društva na bolje, a uključuje i novčani iznos.

Rok za podnošenje predloga: 1. jul 2021. godine.

Predlog (popunjen Formular za predlog za Nagradu za izuzetnost Hemofarm fondacije) možete uputiti na e-imejl adresu nagradazaizuzetnost@hemofarm.com.

Komitet za dodelu Nagrade za izuzetnost će o predlozima odlučivati do 1. oktobra 2021. godine, nakon čega će biti proglašen dobitnik.

Za dodatna pitanja možete kontaktirati Alenu Pajić, projektnu menadžerku Hemofarm fondacije putem imejla alena.pajic@hemofarm.com ili telefona +381 (65) 83-09-155.

Share
Sajt NajStudent.com koristi kolačiće kako bi ti pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da si saglasan sa korišćenjem kolačića. Saznaj više o kolačićima ovde.