Sat Najstudent ne može da funkcioniše bez JavaScript podrške.

Vesti i dešavanja

Izaberi kategoriju

Studenti dobijaju jedinstveni obrazovni broj, evo čemu će on služiti

Vlada i Ministarstvo prosvete planiraju da do septembra uvedu Jedinstveni informacioni sistem prosvete (JISP) i JOB za svakog učenika i studenta.

Postavljeno: 24.06.2021.

Vest

Drugo mesto na državnom takmičenju u simulaciji suđenja za studente niškog Pravnog fakulteta

Tim studenata sa Pravnog fakulteta u Nišu, koji čine Anđela Dikić, Katarina Momirović i Aleksandar Arsić, osvojio je drugu nagradu na sedmom državnom takmičenju u simulaciji suđenja. Ovogodišnja tema takmičenja bila je “Osudi diskriminaciju”.

Postavljeno: 24.06.2021.

Vest

Dualni model studija u visokom obrazovanju

Privrednici Šumadije i Pomoravlja upoznali su se danas, Regionalnoj privrednoj komori, sa dualnim modelom studija u visokom obrazovanju.

Postavljeno: 24.06.2021.

Vest

Mladim talentima iz Vlasotinca uručene novčane nagrade

Od 60 prijavljenih učenika, studenata i mladih talenata koji su u prošloj godini postigli zapažene rezultate, njih 54 su ispunila uslov i dobila jednokratnu novčanu pomoć od Opštine Vlasotince.

Postavljeno: 24.06.2021.

Vest

Milica je mama, lekar i najbolji student u Beogradu

Mlada, pametna, lepa i prijatna Milica Vlaisavljević (26) iz Subotice, majka jednogodišnje ćerkice, najbolji je diplomac Medicinskog fakulteta u Beogradu sa prosečnom ocenom 10.

Postavljeno: 24.06.2021.

Vest

Najboljima studentima u Novom Sadu 469 stipendija

Dodeljeno je rekordnih 1.500 stipendija za najbolje studente osnovnih i master studija u zemlji od kojih je 469 pripalo novosadskim studentima.

Postavljeno: 24.06.2021.

Vest

VII Festival fantastične književnosti „Art - Anima"

U nedelju i ponedeljak 04. i 05. jula 2021. godine u Klubu galeriji Polet (Cetinjska 15, Beograd) biće održan VII Festival fantastične književnosti „Art - Anima“.

Postavljeno: 21.06.2021.

Vest

U roditeljskom gnezdu i posle 30-te: Zašto je mladima u Srbiji teško da se osamostale?

Život sa roditeljima i nakon 30-te u Srbiji je već odavno postao normalna pojava. Uzroci ovog fenomena su mnogobrojni, a posledice koje samostalan život u poznijim godinama sa sobom nosi mogu negativno da se odraze i na razvoj karijere.

Postavljeno: 18.06.2021.

Vest

Stipendije Beogradskog dramskog pozorište za najbolje i ulaganje u posao za koji kažu da je - najlepši

Beogradsko dramsko pozorište je pre dve godine osnovalo Fondaciju sa idejom da, različitim programima unapredi svoj rad i utiče na razvoj pozorišne umetnosti. Zato se trude da na vreme prepoznaju mlade umetnike, koji će u budućnosti biti okosnica njihovog repertoara.

Postavljeno: 15.06.2021.

Vest

U Sloveniji nova pravila za studente koji nisu iz EU

Studenti koji nisu iz Evropske unije i žele da studiraju u Sloveniji, moraju da dokažu da imaju na raspolaganju najmanje 5.000 evra po akademskoj godini da bi dobili dozvolu za privremeni boravak, određeno je nedavnim izmenama zakona o strancima.

Postavljeno: 15.06.2021.

Vest

Najboljim studentima niških fakulteta uručene povelje Univerziteta

U okviru svečanosti obeležavanja 56. godina Univerziteta u Nišu najboljim studentima tradicionalno su uručene povelje za postignute rezultate i dosadašnji uspeh.

Postavljeno: 15.06.2021.

Vest

IT zajednica odlučila: VRH IT poslodavci u Srbiji su Microsoft, Nordeus i Ubisoft!

IT zajednica je odlučila: VRH IT poslodavci u Srbiji za 2021. godinu su kompanije: Microsoft, Nordeus i Ubisoft, a ova važna informacija saopštena je na vebinaru pod nazivom “Koji su to VRH IT poslodavci magnet za najtalentovanije kandidate”, održanom 10. juna.

Postavljeno: 15.06.2021.

Vest

Konkuriši na praksu

Saradnik u regulatornim poslovima - stručno usavršavanje

Koteks Viscofan d.o.o.

Novi Sad, Srbija
Baner
Sajt NajStudent.com koristi kolačiće kako bi ti pružio najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da si saglasan sa korišćenjem kolačića. Saznaj više o kolačićima ovde.